English French German Italian Japanese Chinese Russian Spanish
Üye Girişi
Kullanıcı Adı :
Şifre :
Son Makaleler
Fatih Üçkardeşler
Bütün anneler için... Artık ebediyet aleminde yaşayan anneme, hasreti zaman zaman içimde depreşen, 13 yaşında evlenip, 10 çocuğu doğurup büyüten anneme, ve.. Devamı..
Fatih Üçkardeşler
Manifesto! Daha önce İstanbul Üniversitesi'nde ders verirken de ısrarla üzerinde durduğum bir konu vardı. Benim magazin gazeteciliği anlayışım Devamı..
Facebook
Haber Bülteni
Ad Soyad :
E-Mail :
ANTALYA Divriği Kültür Derneği Gecesi
Salı, 08 Mayıs 2012
ANTALYA Divriği Kültür Derneği Gecesi

ANTALYA Divriği Kültür Derneği tarafından düzenlenen birlik ve dayanışma gecesine İstanbul Divriği Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Cafer ÇELİK ve Genel Sekreter Mehmet AYDIN yönetim kurulu üyesi sayman Sait KILIÇ, yönetim kurulu üyesi Şinasi DOĞAN ile dernek eski başkanı Rıza GÜRÜNLÜ ve eski yöneticileriimiz , dernek üyelerimiz, köy dernek başkanları ile birlikte yaklaşık 20 kişi ile katılım yapıldı.

Sunuculuğunu Burcu ASİL 'in yaptığı Muharrem TEMİZ , Orhan GÜRSOY , İbrahim PALA , Bahar DOĞAN ve İlke TÜRKDOĞAN yer aldığı gecede bizleri ağırlayan başta Antalya DKD başkanı sayın Kemal KÜÇÜKKOÇKAYA olmak üzere tüm yönetim kuruluna ve bu gecede emeği geçen tüm dostlara teşekkür ederiz.

Etiketler: ANTALYA Divriği Kültür Derneği Gecesi
Yorumlar
Yorum Yazın
İsim:
E-Mail:
Web site / Blog:
Mesajınız:
29 + 16 =